II 2G Ex d IIC Gb T6..T4, II 2D Ex t IIIC Db IP67
NF/WSNF-kelat ovat koteloituja ruuviliittimillä varustettuja keloja, joille ohjauskaapelit voidaan kytkeä turvallisesti ja erillisiä ATEX-kytkentärasioita ei tarvita. Saatavilla alumiinista (NF) tai haponkestävästä teräksestä (WSNF) valmistetut mallit. NF/WSNF-keloja on saatavilla useilla eri kelatehoilla ja –jännitteillä.

Asco 327-sarjan venttiilit ovat messinki- tai AISI316-runkoisia poppet-tyyppisiä suuntaventtiileitä, joilla on suuri virtauskapasiteetti, laaja painealue ja niillä ei ole rajoitettua minimitoimintapainetta. Venttiilistä on saatavissa laajalle lämpötila-alueelle erilaisia vaihtoehtoja  -50C...+120C väliltä. Venttiilillä on SIL-3 ja SIL-4 hyväksynnät, ja siitä on saatavissa useilla erilaisilla Atex-keloilla varustettuna. 

Asco 551-552-553-sarjan venttiilit ovat metallirunkoisia ja metalliluistilla varustettuja suuntaventtiileitä, joille on ominaista luotettavuus ja pitkä elinkaari vaativissakin käyttökohteissa. Venttiileitä valmistetaan 3/2, 5/2- ja 5/3-rakenteilla. Lämpötila-alueet -25C…+60C, -40C…+60C tai -40C…+80C (AISI316). Saatavilla laaja valikoima ATEX-direktiivin mukaisia räjähdysvaarallisten Ex-tilaluokkien ja turvaluokiteltuja, SIL-kategorian mukaisia venttiileitä.

II 2 G Ex e mb II T6..T3, II 2 D Ex tD A21 IP67
EM/WSEM-kelat ovat koteloituja ruuviliittimillä varustettuja keloja, joille ohjauskaapelit voidaan kytkeä turvallisesti ja erillisiä ATEX-kytkentärasioita ei tarvita. Saatavilla sinkitetystä (EM) ja haponkestävästä teräksestä (WSEM) valmistetut mallit. EM/WSEM-keloja on saatavilla useilla eri kelatehoilla ja –jännitteillä.

II 1G Ex ia IIC T6 Ga, II 2D Ex t IIIC T85°C IP67 Db
LI/WSLI-kelat ovat koteloituja ruuviliittimillä varustettuja keloja, joille ohjauskaapelit voidaan kytkeä turvallisesti ja erillisiä ATEX-kytkentärasioita ei tarvita. Saatavilla alumiinista (LI) ja haponkestävästä teräksestä (WSLI) valmistetut mallit.

II2G Ex d IIB+H2 Gb T6..T4, II2D Ex t IIIC Db IP67
LPKF/WSLPKF-kelat ovat koteloituja ruuviliittimillä varustettuja keloja, joille ohjauskaapelit voidaan kytkeä turvallisesti ja erillisiä ATEX-kytkentärasioita ei tarvita. Saatavilla alumiinista (LPKF) ja haponkestävästä teräksestä (WSLPKF) valmistetut mallit. LPKF/WSLPKF-keloja on saatavilla useilla eri kelajännitteillä.

Ascon valikoimasta löytyy laaja valikoima muitakin ATEX keloja. Näistä räjähdysvaarallisiin tiloihin sopivista kelavaihtoehdoista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä Sitekin myyntitiimiin.
Ascon valikoimasta löytyy ATEX-malleja mm. 210-, 238-, 262-, 272-, 290/390-, 298/398- ja 353-venttilisarjoihin. Näistä räjähdysvaarallisiin tiloihin sopivista venttiileistä saat lisätietoa ottamalla yhteyttä Sitekin myyntitiimiin.

II 2 G Ex mb II T6..T3, II 2 D Ex mD 21 IP67
PV-kelat ovat massaan valettuja integroidulla kaapelilla varustettuja keloja. PV-kelat ovat yhteensopivia lukuisien Ascon venttiilimallien kanssa. PV-keloja on saatavilla useilla eri kelatehoilla ja –jännitteillä.

II 2G Ex e mb IIC T4 Gb, II 2D Ex t IIIC T135°C Db IP67
WBLP-kelat on varustettu ruuviliittimillä, joille ohjauskaapelit voidaan kytkeä turvallisesti ja erillisiä ATEX-kytkentärasioita ei tarvita. WBLP-keloja saatavilla useille ohjausjännitteille.