ControlAirin paineensäätimet soveltuvat prosessi- ja koneautomaation tarkkuutta ja luotettavuutta vaativiin neutraalien kaasujen paineen säätöön. 

ControlAir 100-sarjan tarkkuuspainesäätimet on tarkoitettu paineilman ja neutraalien kaasujen tarkkaan paineensäätöön pneumatiikan ja instrumentoinnin sovelluksissa. Säätimen herkkä mittauskapseli ohjaa laitteen tarkkaa balansoitua servomekanismia, mikä antaa laitteelle hyvän suorituskyvyn ja tarkkuuden. Säätimen rakenteesta johtuen on lämpötilan ja syöttöpaineen vaihtelujen vaikutus ulostulopaineeseen kompensoitu.
ControlAir moottoriohjattupaineensäädin 100M on tarkoitettu paineilman paineen tarkkaan säätämiseen sovelluksissa, joissa vaaditaan sähköistä kauko-ohjausta tai halutaan antaa laitteelle asetusarvo binäärisesti. Laitetta voidaan kauko-ohjata auki ja kiinni, ja se säilyttää viimeksi ohjatun tilansa ohjaussignaalin kadotessa.
ControlAir 300-sarjan säädin on instrumentti-ilman suodattamiseen ja paineensäätämiseen tarkoitettu paineenalennusventtiili. Laite soveltuu erityisesti asennoittimien paineilman säätöön, suodatukseen ja veden erotukseen.

ControlAir 350/360/370-sarjan AISI316 suodinsäädin tai säädin tai suodin on instrumentti-ilman suodattamiseen ja paineensäätämiseen tarkoitettu paineenalennusventtiili. Laite soveltuu erityisesti automaatiolaitteiden paineilman säätöön, suodatukseen ja veden erotukseen rankimmissakin olosuhteissa.

ControlAir 700-sarjan tarkkuuspainesäädin on tarkoitettu paineilman ja neutraalien kaasujen tarkkaan paineensäätöön prosessi- ja koneautomaation vaativissa sovelluksissa. Säätimessä olevan rullaavan kalvon ansiosta laitteella on erinomainen herkkyys ja säädetty toisiopaine pysyy vakiona vaikka syöttöpaine vaihtelisi laajasti.
ControlAir 800-sarjan miniatyyripainesäätimet on kehitetty käyttökohteisiin, joissa vaaditaan tilansäästöä, keveyttä ja hyvää virtauskapasiteettia laajalla lämpötila-alueella.
ControlAir miniatyyripainesäätimet 850 ja 860 ovat hinnaltaan edullisia paineilman ja veden paineen säätimiä käyttökohteisiin, joissa vaaditaan pientä kokoa ja keveyttä.