Tuplasuodin on kehitetty katkottomaan, puhtaan paineilman syöttöön ennen instrumenttilaitteita ja paineilmaohjauskoteloita. Tuplasuotimessa saa kahvaa kääntämällä toisen, puhtaan suotimen käyttöön ja suodattimen sisällä olevan suodatinelementin vaihto voidaan suorittaa käynnin aikana turvallisesti ilman katkoa paineilman syötössä. Yksikahvainen rakenne estää inhimilliset virhetoiminnot, koska tuplasuodinta ei voi sulkea.

Vaihtoehdot suodatusasteeksi ovat 1, 3 ja 5 micronia.

STS

STS- tuplasuodin on kehitetty varmistamaan jatkuva puhtaan paineilman saanti kulutuskohteille, kuten esimerkiksi syöttö- ja jakokotelot. Tuplasuotimen liityntäkierteet ovat G3/4”. Suotimen kupit on varustettu palloventtiileillä tyhjennyksen helpottamiseksi.

Tuplasuotimen jämäkkä rakenne soveltuu erinomaisesti vaativiin teollisiin ympäristöihin ja se on helppo ensi- ja jälkiasentaa käyttökohteeseen.

STSP-tuplasuodin-säädin on suunniteltu käytettäväksi kohteisiin kuten malli STS, mutta siinä on lisäksi mahdollisuus säätää tarvittavan paineilman painetta. Tuplasuodinsäätimen liityntäkierteet ovat G3/4”. Suotimen kupit on varustettu palloventtiileillä tyhjennyksen helpottamiseksi.

Tuplasuodinsäätimen jämäkkä rakenne soveltuu erinomaisesti vaativiin teollisiin ympäristöihin ja se on helppo ensi- ja jälkiasentaa käyttökohteeseen